gönderen karadaÄŸlı » 10 Tem 2010, 10:57
Öncelikle şunu belirtmem lezım 7 temmuzda yazdığınız bu anlam yüklü paylaşımı 10 temmuzda okumam için çooook ama çok geç kalmışım ve üç günlük bir zaman kaybı zararım söz konusu olmuştur.
Farklı türden canlıların bir arada yaşadıkları ve coğrafık olarak sınırlanabilir olan alana YAŞAMA BİRLİĞİ tesisi etmek, istek ve mutluluklarımız değilmi. Bir avuç içirisi kadar küçük olan dünyamıza kocaamaaan büyüklükte duygu ve sevgilerimizi sığdırmaya çalışan bizler yani insanlar paylaşımınızda da bahse konu olduğu gibi sabretmeden asla mümkün olmayacaktır.
Bir kaç yol düşünelimki, ve bu yollara birer isim verelim örneğin hayat yolu, sevgi yolu, barış yolu, güzellik yolu, hayallerimizin yolu vs. vs hayatımızda ne kadarda çok yol varmış değilmi sevgili GÜZ aslında biraz düşünürsek acizane hassas yaratılmış olmamıza rağmen nekadarda çok varlıkla mucadele edermişiz. Zaman zaman başardıklarımız olsa bile çoğu kez başarısız oluruz ve bu başarısızlıklarımız çoğunluktadır neden işte en başa döndük sabredemezlik varya kısa zamanda çok şey yapma isteğimiz varya, az emekle çok şey kazanma hırsımız varya, empati yapmadan hep kendimizi farklı görmemiz varya, on yıllık ömrü iki aya sığrmak ieteğimiz var ya tıpkı kabak çiçeğinin yaptığı gibi bu konunun kağıt üzerinde yazmakla anlatmakla yada yorum yapmakla bitmeyecek bir konu olduğu düşüncesindeyim çünkü bana göre bu bir hayat yani doğumla ölüm arası hatta dahada ötesi bir hayat felsefesidir.
herkese bu yolda sağlıklı ve sabırla dolu bir hayat temennisi ile böyle güzel bir konuyu bizlerle paylaşımınızdan dolayı şahsınıza çok çok teşekkürler ediyorum tüm dasbil ailesinin tarafınızdan bizlerle paylaştığınız bu konuyu okumalarını tevsiye ediyorum. basamakları ikişerli üçerli değil tek tek ama sağlam yürümek dileğiyle.
Karadağlı